YEŞİLDERE İLKOKULUNDA MİKROFİLİZLER YETİŞİYOR.

PROJEMİZ HAKKINDA/ ABOUT OUR PROJECT
Öğretmenimiz Barış ÖZDEMİR önderliğinde  1/A - 2/A sınıfı öğrencilerinin katılımıyla Organik tarımın hedeflenmesi ile " mikrofilizler yetişiyor" isimli e-twinning projesi kapsamında mikrofiliz bahçesi yapılacaktır. Projemizde mikrofilizler yetiştirmenin yanında yaparak-yaşayarak öğrenme ile eğitimi eğlenceli hale getirmeyi hedefliyoruz. Öğrencilere doğanın bir parçası olan bitkilerin yetiştirilmesi için doğaya katkının uygulamalı olarak öğretilmesi amaçlanmaktadır.
Within the scope of the e-twinning project titled "micro-sprouts are growing", with the aim of organic agriculture, a microflora garden will be built. In our project, we aim to make education enjoyable with learning by doing-living, as well as growing micro-germs. It is aimed to teach the students the contribution to nature in order to grow plants that are a part of nature.

31.01.2021 300

31-01-202125-01-202125-01-202125-01-2021