MİKROFİLİZLER YETİŞİYOR PROJEMİZDE LOGOMUZU SEÇTİK.

Projemizde çocukların özgüven gelişimlerinin desteklemesi amaç edinildi. Bu amaç doğrultusunda yaşamda daha yetkin, özbakım becerilerinde daha gelişmiş, kendi ihtiyaçlarını kendi karşılayabilen, toplum içinde kendi duygu ve düşüncelerini ortaya koymaktan çekinmeyen,varlığını kendini çeşitli yollarla ifade ederek ortaya koymayı başarabilen bireyler yetiştirmek de projemizin hedefleri arasına girmiştir. Bu hedefler doğrultusunda öğrencilerimizin fikirlerinden ve hayallerinden yola çıkarak öğretmenimiz Barış ÖZDEMİR"in oluşturduğu proje logosu, MİKROFİLİZLER YETİŞİYOR projesinde yapılan ankette 12 logo içinde ilk sırayı alarak proje logosu olarak seçilmiştir.Öğretmenimiz ve öğrencilerimizi tebrik ediyor,projelerinde başarılar diliyoruz.

31.01.2021 260

31-01-2021